ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Όλα τα δωμάτια έχουν αυτόνομα κλιματιστικά, Χρησιμοποιήστε το κοντρόλ για να ρυθμίσετε την θερμοκρασία στο επιθυμητό. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι ότι έχετε τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστές.

ΠΡΩΙΝΟ
Το πρωινό σερβίρεται στην αίθουσα απο τις 7.45-11.00 καθημερινά. Ε΄άν επιθυμείτε νωρίτερα πρωινό ή πρωινό στο δωμάτιο επικοινωνήστε με την Ρεσεψιόν. Επίσης είναι δυνατή η παρόχη πρωινού σε ειδικές συσκευασίες εφόσον ζητηθεί.


ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ
Το προσωπικό μας μπορεί να σας φέρει τη βαλίτσα σας στο δωμάτιο. Σε περίπτωση που έχετε αναχώρηση αργά, υπάρχει δυνατότητα να σας φυλάξουμε τη βαλίτσα σας. 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Ρωτήστε μας εάν θέλετε να νοικιάσετε κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

ΑΦΙΞΗ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Η άφιξη είναι στις 15:00 και η αναχώρηση στις 11:00. Εάν επιθυμείτε αναχώρηση αργότερα επικοινωνήστε με τη ρεσεψιον. Επίσης είναι δυνατό το γρήγορα check-out.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει σε ότι χρειάζεστε: Πληροφορίες για το νησί, να σας προτείνει εστιατόρια και μπαρ, δραστηριότητες και εκδηλώσεις.


ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δεχόμαστε τις εξής κάρτες: MasterCard, Maestro, VISA. 

Ηλεκτρισμός
Όλες οι πρίζες μας είναι 240V.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά μέχρι τις 16.30. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος. Μην χρησιμοποιείτε τις άσπρες πετσέτες έξω από το δωμάτιο. Μπορούμε δωρεάν να σας δώσουμε ειδικές χρωματιστές πετσέτες παραλίας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε παρκοκρέβατο στο δωμάτιο ενημερώστε την ρεσεψιόν.


ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Υπάρχει στον χώρο μας δωρεάν Wifi ο κωδικός είναι 2285022928

ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ

Επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν αν θέλετε να σας φέρουμε σίδερο και σανίδα σιδερώματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LAUNDRY 
Υπηρεσίες laundry είναι καθημερινά διαθέσιμες. Τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα μέχρι την επόμενη μέρα.


ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ / ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Αν χρειάζεστε πρώτες βοήθειες επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν. Το πλησιέστερο φαρμακείο είναι στη πλατεία Πρωτοδικείου στη Χώρα.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πάρκινγκ μας. Βεβαιωθείτε ότι δεν εμποδίζετε κάποιο άλλο όχημα. Το ξενοδοχείο δεν έχει καμία υπευθυνότητα σε ζημιές και κλοπές που μπορεί να συμβούν

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
Στην υποδοχή θα βρείτε τα δρομολόγια λεωφορείων του νησιού.

ΡΕΣΕΨΙΟΝ
Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή από τις 8:00 μέχρι τις 22:00.  Σε περίπτωση ανάγκης ή αν χρειαστείτε κάτι επικοινωνήστε με το 6973436570. 


ROOM SERVICE
Το room service είναι διαθέσιμο 6:00 - 18:00.


ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα δωμάτια μας έχουν δορυφορική τηλεόραση. Επίσης το Naxos Beach Channel προβάλει σηματικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο και το νησι.


ΤΑΞΙ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε ταξί αν θέλετε.


ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Ενημερώστε μας εάν θέλετε υπηρεσία αφύπνισης.

ξενοδοχειακοσ οδηγοσ

Αγαπητέ επισκέπτη,
 
Έχουμε τη τιμή να σας φιλοξενήσουμε στο ξενοδοχείο Naxos Beach Hotel. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε διάφορες πληροφορίες για τις παροχές μας. Αν έχετε άλλες ερωτήσεις ή ενδιαφέρεστε για κα΄τι, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εκ μέρους της διοίκησης και του προσωπικού σας ευχόμαστε μία υπέροχη διαμονή!